Eigenschappen

Prijs:
€ 995
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
Exclusief
Vraag offerte aan

Paniekzaaiers boeken?

ONGEREMD PANIEK!

Dit ervaren feestduo zorgt voor ongeremde paniek! Overal waar zij komen, planten zij energieke partypaniek.

Het geheim achter dit paniekrecept? Eerst zaaien dan maaien, zo simpel is het! Vanaf seconde 1 weten Paniekzaaiers de aandacht te trekken. Vervolgens klappen ze er 60 minuten bovenop met de laatste hits, vetste beukers, lalala meezingers en de meest vunzige deuntjes. Denk jij dat de voeten, billen, heupen en andere onderdelen van het lichaam stil kunnen blijven staan tijdens deze act? Vergeet het maar!

Met de gewilde paniekknop centraal op het podium, is geen één festival, tent, schuur of plein meer veilig. De knop staat roodgloeiend de gehele show. Door de verrassende showelementen op onverwachte momenten, ontstaat er totale paniek.

“Don’t touch it!”

Met meer dan 20 jaar maximale party ervaring als feest DJ’s en intensief feestspeurwerk, weten zij hoe ze iedere partij moeten bezaaien met paniek.Door de feest-chaos van Willem de Wijs te bundelen met de muzikale krachten van Feest DJ Bas, is er een unieke dj-act geplant: PANIEKZAAIERS!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Paniekzaaiers is € 995. Deze gage voor het inhuren van Paniekzaaiers is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Paniekzaaiers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Paniekzaaiers plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Paniekzaaiers

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Paniekzaaiers te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Paniekzaaiers wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Paniekzaaiers haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Paniekzaaiers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Paniekzaaiers boeken

Bent u benieuwd hoe u Paniekzaaiers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Paniekzaaiers direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Paniekzaaiers?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Paniekzaaiers aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op