Eigenschappen

Prijs:
€ 2250
Tijdsduur:
45 minuten
Geluid:
Geluid tot 250 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

One Two Trio boeken?

Het feestrepertoire van deze groep is eigenlijk onbegrensd: eigen hits worden afgewisseld met andere bekende nummers, maar wel altijd in een herkenbaar One Two Trio jasje.

De nummers worden ter plaatsen op het publiek afgestemd en zo ontstaat er een unieke sfeer. One Two Trio maakt van elk feest een echt feest.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van One Two Trio is € 2250. Deze gage voor het inhuren van One Two Trio is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van One Two Trio ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van One Two Trio plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van One Two Trio

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om One Two Trio te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u One Two Trio wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met One Two Trio haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u One Two Trio online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

One Two Trio boeken

Bent u benieuwd hoe u One Two Trio kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

One Two Trio direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van One Two Trio?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte One Two Trio aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op