Eigenschappen

Prijs:
€ 3375
Tijdsduur:
2x 60 minuten
Geluid:
tot 500 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

One Shot boeken?

Samen met jou maakt deze jonge en energieke groep muzikanten er één gróót knalfeest van! Alle klassiekers van toen en de bekendste hits van nu vliegen om je oren. Van AC/DC tot aan ABBA, er komt van ieders wat wils voorbij. De coverband brengt je een show van herkenning, afgemaakt met een sterk staaltje techniek en special effects!

ONE SHOT is klaar om alle Nederlandse kroegen, feesttenten en festivals op zijn kop te zetten. Van het Noorden naar het Zuiden, van Oost naar West; niets is ONE SHOT te gek!! You’ve got ONE SHOT, so make it your BEST SHOT!!!

You’ve got ONE SHOT, so make it your BEST SHOT!!!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van One Shot is € 3375. Deze gage voor het inhuren van One Shot is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van One Shot ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van One Shot plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van One Shot

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om One Shot te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u One Shot wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met One Shot haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u One Shot online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

One Shot boeken

Bent u benieuwd hoe u One Shot kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

One Shot direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van One Shot?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte One Shot aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op