Eigenschappen

Prijs:
€ 2475
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Nurlaila Karim boeken?

Nurlaila Karim BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Nurlaila Karim ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nurlaila Karim plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Nurlaila Karim

Nurlaila Karim speelde in 2007 de hoofdrol van Dorothy in de musical ‘The Wiz.’ Eerder speelde ze ook al in de musicals ‘Miss Saigon,’ ‘Fame’ en ‘Rent’ en in 2008 speelde ze Fantine in ‘Les Misérables.’ In 2013 kwam haar soloalbum uit.

Ze was in 2014 alternate van Deloris van Cartier in de musical ‘Sister Act.’ Ook speelde ze Nicki Marroon in ‘The Bodyguard,’ Gloria Fajardo in ‘On Your Feet’ en Donna in ‘Mamma Mia.’

Ze is nu te boeken met 'Back to the 80’s' (met twee danseressen) en met 'Tribute to Tina Turner'.

Bekijk optreden van Nurlaila Karim

Vragen over het boeken van Nurlaila Karim?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Nurlaila Karim aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op