Eigenschappen

Prijs:
€ 2475
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Nurlaila Karim boeken?

Nurlaila Karim speelde in 2007 de hoofdrol van Dorothy in de musical ‘The Wiz.’ Eerder speelde ze ook al in de musicals ‘Miss Saigon,’ ‘Fame’ en ‘Rent’ en in 2008 speelde ze Fantine in ‘Les Misérables.’ In 2013 kwam haar soloalbum uit.

Ze was in 2014 alternate van Deloris van Cartier in de musical ‘Sister Act.’ Ook speelde ze Nicki Marroon in ‘The Bodyguard,’ Gloria Fajardo in ‘On Your Feet’ en Donna in ‘Mamma Mia.’

Ze is nu te boeken met 'Back to the 80’s' (met twee danseressen) en met 'Tribute to Tina Turner'.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Nurlaila Karim is € 2475. Deze gage voor het inhuren van Nurlaila Karim is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Nurlaila Karim ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nurlaila Karim plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Nurlaila Karim

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Nurlaila Karim te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Nurlaila Karim wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Nurlaila Karim haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Nurlaila Karim online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Nurlaila Karim boeken

Bent u benieuwd hoe u Nurlaila Karim kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Nurlaila Karim direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Nurlaila Karim?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Nurlaila Karim aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op