Eigenschappen

Prijs:
€ 4250
Tijdsduur:
3x45 minuten
Geluid:
Monitorset
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Nighttrain boeken?

Nighttrain is een flexibele band die zich aanpast aan de sfeer van het evenement. Het repertoire van de band bevat o.a. soul, pop, dance en rock. 

Twee spetterende blazers, een vier man sterke ritmesectie, 3 super vocalisten (twee zangers en een zangeres), een spectaculair lichtshow en adembenemend geluid staan garant voor een absolute top show. Zo wordt alles op het podium netjes met zwart doek afgedekt en is de gehele achterzijde van het podium perfect gestileerd door een zwarte backdrop, zodat iedere locatie direct geschikt is voor een perfecte show.

Volgens de kenners is dit Nederlands meest muzikale band en staat deze 9-mans formatie garant voor een volledig geslaagd feest! En….. alles echt live gespeeld!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Nighttrain is € 4250. Deze gage voor het inhuren van Nighttrain is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Nighttrain ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nighttrain plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Nighttrain te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Nighttrain wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Nighttrain haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Nighttrain online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Nighttrain boeken

Bent u benieuwd hoe u Nighttrain kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Nighttrain direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Nighttrain?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Nighttrain aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op