Eigenschappen

Prijs:
€ 4250
Tijdsduur:
3x45 minuten
Geluid:
Monitorset
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Nighttrain boeken?

Nighttrain BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Nighttrain ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nighttrain plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Nighttrain

Nighttrain is een flexibele band die zich aanpast aan de sfeer van het evenement. Het repertoire van de band bevat o.a. soul, pop, dance en rock. 

Twee spetterende blazers, een vier man sterke ritmesectie, 3 super vocalisten (twee zangers en een zangeres), een spectaculair lichtshow en adembenemend geluid staan garant voor een absolute top show. Zo wordt alles op het podium netjes met zwart doek afgedekt en is de gehele achterzijde van het podium perfect gestileerd door een zwarte backdrop, zodat iedere locatie direct geschikt is voor een perfecte show.

Volgens de kenners is dit Nederlands meest muzikale band en staat deze 9-mans formatie garant voor een volledig geslaagd feest! En….. alles echt live gespeeld!

Vragen over het boeken van Nighttrain?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Nighttrain aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op