Eigenschappen

Prijs:
€ 7995
Tijdsduur:
25 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Nielson boeken?

Nielson BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Nielson ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nielson plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Nielson

Singer-songwriter Nielson studeerde aan de Herman Brood Academie waar hij zich specialiseerde in rappen en stond in het voorprogramma van o.a. The Opposites. Van 2009 tot 2011 was hij lid van de groep Zirkus Zirkus.

Toen deze groep stopte, ging hij verder met het schrijven van Nederlandstalige popliedjes. In 2012 deed hij mee aan ‘De Beste Singer-Songwriter’ en zijn nummer ‘Beauty & The Brains’ werd een grote hit.

Er volgden nog meer hits, waaronder ‘Hoe (samen met Miss Montreal),’ ‘Mannenharten,’ ‘Sexi Als Ik Dans,’ ‘Ijskoud’ en ‘Ik Sta Jou Beter.’ In 2014 kwam zijn debuutalbum uit.

Nielson was in 2017 te zien als jurylid in het televisieprogramma ‘It Takes 2’ en stond in 2019 in de finale van ‘Wie Is De Mol.’

Bekijk optreden van Nielson

Vragen over het boeken van Nielson?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Nielson aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op