Eigenschappen

Prijs:
€ 7995
Tijdsduur:
25 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Nielson boeken?

Singer-songwriter Nielson studeerde aan de Herman Brood Academie waar hij zich specialiseerde in rappen en stond in het voorprogramma van o.a. The Opposites. Van 2009 tot 2011 was hij lid van de groep Zirkus Zirkus.

Toen deze groep stopte, ging hij verder met het schrijven van Nederlandstalige popliedjes. In 2012 deed hij mee aan ‘De Beste Singer-Songwriter’ en zijn nummer ‘Beauty & The Brains’ werd een grote hit.

Er volgden nog meer hits, waaronder ‘Hoe (samen met Miss Montreal),’ ‘Mannenharten,’ ‘Sexi Als Ik Dans,’ ‘Ijskoud’ en ‘Ik Sta Jou Beter.’ In 2014 kwam zijn debuutalbum uit.

Nielson was in 2017 te zien als jurylid in het televisieprogramma ‘It Takes 2’ en stond in 2019 in de finale van ‘Wie Is De Mol.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Nielson is € 7995. Deze gage voor het inhuren van Nielson is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Nielson ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nielson plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Nielson

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Nielson te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Nielson wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Nielson haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Nielson online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Nielson boeken

Bent u benieuwd hoe u Nielson kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Nielson direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Nielson?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Nielson aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op