Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Niels Geusebroek boeken?

Niels Geusebroek BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Niels Geusebroek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Niels Geusebroek plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Niels Geusebroek

Niels Geusebroek was van 1996 tot 2009 lid van de band ‘Silkstone’ waarmee hij twee albums uitbracht en optrad in binnen-en buitenland.

In 2011 deed hij mee aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’ Drie van de nummers die hij daar song, werden grote hits.

Ook deed hij in 2014 mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers.’ Hits van Geusebroek zijn o.a. ‘Year Of Summer’ en ‘Take Your Time Girl.’ 

Bekijk optreden van Niels Geusebroek

Vragen over het boeken van Niels Geusebroek?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Niels Geusebroek aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op