Eigenschappen

Prijs:
€ 4995
Tijdsduur:
1x 30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Niels Geusebroek boeken?

Niels Geusebroek was van 1996 tot 2009 lid van de band ‘Silkstone’ waarmee hij twee albums uitbracht en optrad in binnen-en buitenland.

In 2011 deed hij mee aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’ Drie van de nummers die hij daar song, werden grote hits.

Ook deed hij in 2014 mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers.’ Hits van Geusebroek zijn o.a. ‘Year Of Summer’ en ‘Take Your Time Girl.’

Gage akoestisch optreden €4995
Gage optreden met liveband op aanvraag

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Niels Geusebroek is € 4995. Deze gage voor het inhuren van Niels Geusebroek is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Niels Geusebroek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Niels Geusebroek plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Niels Geusebroek

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Niels Geusebroek te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Niels Geusebroek wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Niels Geusebroek haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Niels Geusebroek online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Niels Geusebroek boeken

Bent u benieuwd hoe u Niels Geusebroek kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Niels Geusebroek direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Niels Geusebroek?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Niels Geusebroek aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op