Eigenschappen

Prijs:
€ 2975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset / B-set
Vraag offerte aan

Nakatomi boeken?

Nakatomi BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Nakatomi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nakatomi plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Nakatomi

Nakatomi scoorde hits tijdens de ‘hardcore-hype’ in de jaren 90. Voorbeelden zijn ‘Free’ en ‘Children Of The Night. Haar hits worden nog steeds volop gedraaid. 

De top 15 doorbraaksingle 'Free', nummer 5-hit 'Sing' en de ongekende meezing classic 'Children Of The Night' (nummer 2 in de Nederlandse Top 40). Niet alleen stonden de hits op high rotation bij alle grote radiostations, ook clipzender TMF draaide Nakatomi grijs en de 350.000 gabbers van Nederland belden hun vingers blauw om Nakatomi aan te vragen bij on-demand clipkanaal 'The Box'.

Een optreden van Nakatomi is een feest der herkenning waarbij al haar hits voorbijkomen!

Bekijk optreden van Nakatomi

Vragen over het boeken van Nakatomi?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Nakatomi aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op