Eigenschappen

Prijs:
€ 3250
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Nakatomi boeken?

Nakatomi scoorde hits tijdens de ‘hardcore-hype’ in de jaren 90. Voorbeelden zijn ‘Free’ en ‘Children Of The Night. Haar hits worden nog steeds volop gedraaid. 

De top 15 doorbraaksingle 'Free', nummer 5-hit 'Sing' en de ongekende meezing classic 'Children Of The Night' (nummer 2 in de Nederlandse Top 40). Niet alleen stonden de hits op high rotation bij alle grote radiostations, ook clipzender TMF draaide Nakatomi grijs en de 350.000 gabbers van Nederland belden hun vingers blauw om Nakatomi aan te vragen bij on-demand clipkanaal 'The Box'.

Een optreden van Nakatomi is een feest der herkenning waarbij al haar hits voorbijkomen!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Nakatomi is € 3250. Deze gage voor het inhuren van Nakatomi is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Nakatomi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nakatomi plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Nakatomi

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Nakatomi te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Nakatomi wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Nakatomi haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Nakatomi online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Nakatomi boeken

Bent u benieuwd hoe u Nakatomi kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Nakatomi direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Nakatomi?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Nakatomi aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op