Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Mr. Probz boeken?

Mr. Probz kwam al op jonge leeftijd in aanraking met muziek toen hij naar verschillende genres luisterde. Toen hij ongeveer 15 was begon hij gedichten te schrijven.

Mr. Probz heeft veel meegemaakt, maar dat heeft hem sterker gemaakt. Hij treedt op op festivals over de hele wereld. Hits van Probz zijn o.a. ‘Waves’ en ‘Nothing Really Matters.’

Gage op aanvraag.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Mr. Probz is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Mr. Probz is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Mr. Probz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mr. Probz plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Mr. Probz

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mr. Probz te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mr. Probz wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Mr. Probz haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Mr. Probz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mr. Probz boeken

Bent u benieuwd hoe u Mr. Probz kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Mr. Probz direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Mr. Probz?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Mr. Probz aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op