Eigenschappen

Prijs:
€ 3995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Mr. Polska boeken?

Mr. Polska BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Mr. Polska ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mr. Polska plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Mr. Polska

Mr. Polska emigreerde op drie-jarige leeftijd naar Nederland. Tijdens zijn studie aan de Herman Brood Academie bracht hij in 2007 een album uit en kreeg enige bekendheid. Hij maakte een nummer met Jebroer en Negativ. In 2011 bracht hij zijn eerste officiële solowerk uit.

Tijdens het EK voetbal 2012 maakte hij dagelijks reportages in Polen voor Radio 1. In 2012 kwam zijn eerste studio-album uit. IN 2014 deed Mr. Polska mee aan ‘Expeditie Robinson.’ IN 2016 bracht hij een nummer uit met Teske de Schepper.

Bekijk optreden van Mr. Polska

Vragen over het boeken van Mr. Polska?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Mr. Polska aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op