Eigenschappen

Prijs:
€ 4995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Mr. Polska boeken?

Mr. Polska emigreerde op drie-jarige leeftijd naar Nederland. Tijdens zijn studie aan de Herman Brood Academie bracht hij in 2007 een album uit en kreeg enige bekendheid. Hij maakte een nummer met Jebroer en Negativ. In 2011 bracht hij zijn eerste officiële solowerk uit.

Tijdens het EK voetbal 2012 maakte hij dagelijks reportages in Polen voor Radio 1. In 2012 kwam zijn eerste studio-album uit. IN 2014 deed Mr. Polska mee aan ‘Expeditie Robinson.’ IN 2016 bracht hij een nummer uit met Teske de Schepper.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Mr. Polska is € 4995. Deze gage voor het inhuren van Mr. Polska is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Mr. Polska ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mr. Polska plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Mr. Polska

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mr. Polska te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mr. Polska wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Mr. Polska haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Mr. Polska online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mr. Polska boeken

Bent u benieuwd hoe u Mr. Polska kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Mr. Polska direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Mr. Polska?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Mr. Polska aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op