Eigenschappen

Prijs:
€ 2495
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Monique Smit boeken?

Deze Volendamse zangeres is het jongste zusje van de eveneens bekende zanger Jan Smit. Ze werd bekend door zijn soap ‘Gewoon Jan Smit’ en met hem zong ze in 2006 het liedje ‘Kerst Voor Iedereen.’

In 2007 deed Monique mee aan het programma ‘Just The Two Of Us.’ Haar eerste single ‘Wild’ werd een grote hit. Ook ‘Blijf Je Vanavond,’ ‘Vrouwenalfabet,’ ‘Stel Je Voor,’ ‘Feest Voor Twee’ en ‘Een Zomeravond Met Jou’ (een duet met Tim Douwsma) werden grote hits. Ze presenteerde ook lange tijd de Zapp Kids Top 20.

Monique is ook voor presentatie in te huren, prijs op aanvraag.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Monique Smit is € 2495. Deze gage voor het inhuren van Monique Smit is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Monique Smit ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Monique Smit plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Monique Smit

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Monique Smit te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Monique Smit wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Monique Smit haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Monique Smit online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Monique Smit boeken

Bent u benieuwd hoe u Monique Smit kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Monique Smit direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Monique Smit?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Monique Smit aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op