Eigenschappen

Prijs:
€ 1575
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Monique Smit boeken?

Monique Smit BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Monique Smit ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Monique Smit plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Monique Smit

Deze Volendamse zangeres is het jongste zusje van de eveneens bekende zanger Jan Smit. Ze werd bekend door zijn soap ‘Gewoon Jan Smit’ en met hem zong ze in 2006 het liedje ‘Kerst Voor Iedereen.’

In 2007 deed Monique mee aan het programma ‘Just The Two Of Us.’ Haar eerste single ‘Wild’ werd een grote hit. Ook ‘Blijf Je Vanavond,’ ‘Vrouwenalfabet,’ ‘Stel Je Voor,’ ‘Feest Voor Twee’ en ‘Een Zomeravond Met Jou’ (een duet met Tim Douwsma) werden grote hits. Ze presenteerde ook lange tijd de Zapp Kids Top 20.

Bekijk optreden van Monique Smit

Vragen over het boeken van Monique Smit?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Monique Smit aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op