Eigenschappen

Prijs:
€ 395
Tijdsduur:
1x 120 minuten
Geluid:
Draadloze mic + zenderset
Vraag offerte aan

Monique on Sax boeken?

Monique is een talentvolle jongedame, uitgerust met haar saxofoon en haar ruime carrière wat ooit begon als een hobby. Ondertussen is zij uitgegroeid tot een internationale sensatie.

 

Monique is met haar saxofoon van alle markten thuis. Van pop tot aan funk en van klassiek tot aan bigband.

 

Monique on Sax is daarnaast óók nog eens de saxofoniste ter ondersteuning van elke DJ Show! Monique speelt snel en soepel in op de beats van iedere DJ. Samen zorgen zij voor veel diversiteit en muzikale hoogtepunten.


Monique is draadloos te versterken via bijv. de DJ. Ze neemt hiervoor zelf een microfoon en zenderset mee.

 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Monique on Sax is € 395. Deze gage voor het inhuren van Monique on Sax is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Monique on Sax ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Monique on Sax plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Monique on Sax

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Monique on Sax te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Monique on Sax wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Monique on Sax haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Monique on Sax online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Monique on Sax boeken

Bent u benieuwd hoe u Monique on Sax kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Monique on Sax direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Monique on Sax?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Monique on Sax aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op