Eigenschappen

Prijs:
€ 15500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Miss Montreal (Sanne Hans) boeken?

Miss Montreal (Sanne Hans) BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Miss Montreal (Sanne Hans) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Miss Montreal (Sanne Hans) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Miss Montreal (Sanne Hans)

Miss Montreal is een band die bestaat uit Sanne Hans (zangeres), Kobus Groen (basgitaar/achtergrondzang), Michi Schwiemann (gitaar), Thijs Rensink (drums) en Peter Hendriks (toetsen).

In 2008 kwam hun eerste single ‘Just A Flirt’ uit. Dit werd een grote hit. Ook het nummer ‘Say Heaven Say Hell’ werd een grote hit en werd gebruikt als titelsong voor het televisieprogramma Utopia.

Sanne Hans (de zangeres) is een singer-songwriter die zichzelf begeleidt op gitaar. Sanne was coach bij het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.

Miss Montreal is te boeken als:

- Sanne + bas + toetsen, 30 minuten €15.500 *
- Liveband 60 minuten €24.750 *

* Exclusief licht en geluid.




Bekijk optreden van Miss Montreal (Sanne Hans)

Vragen over het boeken van Miss Montreal (Sanne Hans)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Miss Montreal (Sanne Hans) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op