Eigenschappen

Prijs:
€ 15500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Miss Montreal (Sanne Hans) boeken?

Miss Montreal is een band die bestaat uit Sanne Hans (zangeres), Kobus Groen (basgitaar/achtergrondzang), Michi Schwiemann (gitaar), Thijs Rensink (drums) en Peter Hendriks (toetsen).

In 2008 kwam hun eerste single ‘Just A Flirt’ uit. Dit werd een grote hit. Ook het nummer ‘Say Heaven Say Hell’ werd een grote hit en werd gebruikt als titelsong voor het televisieprogramma Utopia.

Sanne Hans (de zangeres) is een singer-songwriter die zichzelf begeleidt op gitaar. Sanne was coach bij het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.

Miss Montreal is te boeken als:

- Sanne + bas + toetsen, 30 minuten €15.500 *
- Liveband 60 minuten €24.750 *

* Exclusief licht en geluid.
De prijs (richtprijs) voor het boeken van Miss Montreal (Sanne Hans) is € 15500. Deze gage voor het inhuren van Miss Montreal (Sanne Hans) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Miss Montreal (Sanne Hans) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Miss Montreal (Sanne Hans) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Miss Montreal (Sanne Hans)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Miss Montreal (Sanne Hans) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Miss Montreal (Sanne Hans) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Miss Montreal (Sanne Hans) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Miss Montreal (Sanne Hans) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Miss Montreal (Sanne Hans) boeken

Bent u benieuwd hoe u Miss Montreal (Sanne Hans) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Miss Montreal (Sanne Hans) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Miss Montreal (Sanne Hans)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Miss Montreal (Sanne Hans) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op