Eigenschappen

Prijs:
€ 495
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Mimespeler boeken?

Mimespeler Picobello is een zwijgzaam mannetje, maar hij is toch wel nadrukkelijk aanwezig. Als hij iemand kan helpen, zal hij het zeker niet laten!

Een Pantomime, of kortweg mime, is een vorm van visueel Theater. De acteurs beelden een situatie of verhaal uit met gebaren, mimiek en lichaamstaal. Mime wordt gebruikt om emoties uit te uitdrukken, handelingen uit te beelden en personages te karakteriseren.

Conventionele gebaren nemen hierbij de plaats van woorden in.

Uiteraard wordt er ingespeeld op het publiek.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Mimespeler is € 495. Deze gage voor het inhuren van Mimespeler is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Mimespeler ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mimespeler plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mimespeler te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mimespeler wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Mimespeler haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Mimespeler online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mimespeler boeken

Bent u benieuwd hoe u Mimespeler kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Mimespeler direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Mimespeler?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Mimespeler aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op