Eigenschappen

Prijs:
€ 1950
Tijdsduur:
90 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Michiel Veenstra boeken?

Tussen 1976 en 2005 was Michiel o.a. krantenjongen, schoonmaker, voorlezer van het popnieuws op Radio Almelo, student journalistiek, journalist, producer en dj bij o.a. Radio 538, Kink FM, Radio Veronica en 3FM.

Hij is o.a. programmaleider en dj bij Kink, vlogger op YouTube, lijstjesmaker op Spotify en Apple Music en Michiel is in te huren voor feesten en partijen.

Michiel draait 90's & Nu

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Michiel Veenstra is € 1950. Deze gage voor het inhuren van Michiel Veenstra is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Michiel Veenstra ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Michiel Veenstra plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Michiel Veenstra

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Michiel Veenstra te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Michiel Veenstra wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Michiel Veenstra haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Michiel Veenstra online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Michiel Veenstra boeken

Bent u benieuwd hoe u Michiel Veenstra kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Michiel Veenstra direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Michiel Veenstra?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Michiel Veenstra aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op