Eigenschappen

Prijs:
€ 1650
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief
Vraag offerte aan

Michael Jackson (imitator) boeken?

Nielz Jackson is een graag geziene act als Michael Jackson imitator en reisde door heel Europa. Tijdens playbackshows en talentenjachten won hij veel prijzen. Met zijn vele podiumervaring brengt Nielz Michael Jackson weer tot leven op kleine en grote evenementen.

Een perfecte tributeshow met alle bekende hits en verschillende kostuumwissels. Een playback-act waarbij de nadruk ligt op de spectaculaire dans. Nielz Jackson deed vanaf zijn tiende als Michael Jackson mee aan playbackshows. Deze hobby groeide uit tot vele optredens op bruiloften, bedrijfsfeesten, maar ook in vele tv-programma’s.

Samen met twee zeer professionele dansers, bekend als'" The Smooth Dancers'', Gio en Milton, levert Nielz Jackson, een weergaloze half uur durende show op het podium .

Uiteraard ontbreken wereldberoemde hits als 'Billie Jean', Beat it', 'Black or White', Smooth Criminal' en uiteraard 'Thriller', niet aan deze wervelende'30 minuten durende show! 


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Michael Jackson (imitator) is € 1650. Deze gage voor het inhuren van Michael Jackson (imitator) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Michael Jackson (imitator) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Michael Jackson (imitator) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Michael Jackson (imitator)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Michael Jackson (imitator) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Michael Jackson (imitator) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Michael Jackson (imitator) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Michael Jackson (imitator) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Michael Jackson (imitator) boeken

Bent u benieuwd hoe u Michael Jackson (imitator) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Michael Jackson (imitator) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Michael Jackson (imitator)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Michael Jackson (imitator) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op