Eigenschappen

Prijs:
€ 995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Michael Jackson (imitator) boeken?

Michael Jackson (imitator) BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Michael Jackson (imitator) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Michael Jackson (imitator) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Michael Jackson (imitator)

Nelson is een graag geziene act als Michael Jackson imitator en reisde door heel Europa. Tijdens playbackshows en talentenjachten won hij veel prijzen. Met zijn vele podiumervaring brengt Nelson Michael Jackson weer tot leven op kleine en grote evenementen.

Een perfecte tributeshow met alle bekende hits en verschillende kostuumwissels. Een playback-act waarbij de nadruk ligt op de spectaculaire dans. Niels deed vanaf zijn tiende als Michael Jackson mee aan playbackshows. Deze hobby groeide uit tot vele optredens op bruiloften, bedrijfsfeesten, maar ook in vele tv-programma’s.

Bekijk optreden van Michael Jackson (imitator)

Vragen over het boeken van Michael Jackson (imitator)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Michael Jackson (imitator) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op