Eigenschappen

Prijs:
€ 995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Michael Buble (imitator) boeken?

Deze Michael Buble imitator zorgt voor een swingende invulling van uw feest. Het repertoire is erg gevarieerd en  biedt voor ieder wat wils.

In een jazzy jasje op de achtergrond of meer dansbaar op de voorgrond. Deze Michael Buble imitator weet topentertainment te brengen en doet niet onder voor  zijn wereldberoemde idool.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Michael Buble (imitator) is € 995. Deze gage voor het inhuren van Michael Buble (imitator) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Michael Buble (imitator) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Michael Buble (imitator) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Michael Buble (imitator)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Michael Buble (imitator) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Michael Buble (imitator) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Michael Buble (imitator) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Michael Buble (imitator) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Michael Buble (imitator) boeken

Bent u benieuwd hoe u Michael Buble (imitator) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Michael Buble (imitator) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Michael Buble (imitator)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Michael Buble (imitator) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op