Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
3x50 minuten
Geluid:
Geluid tot 1000 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Melrose boeken?

Melrose BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Melrose ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Melrose plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Melrose

Je komt de band MELROSE werkelijk overal tegen; van bescheiden verjaardagsfeesten tot mega-openluchtfestivals, in de streek, om de hoek tot zelfs in Azië…

Met een waanzinnig supervette show verovert de band MELROSE heel Nederland en omstreken!! Een spoor van feest achterlatend!! The Ultimate Party Tour 2019 gaat werkelijk als een speer; een 3 uur durend spervuur aan kneitervette hits, meezingers en classics zorgen voor een ongekende ervaring en behoort nu al tot 1 van de meest geboekte shows van NL!

Bekijk optreden van Melrose

Vragen over het boeken van Melrose?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Melrose aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op