Eigenschappen

Prijs:
€ 3295
Tijdsduur:
3x50 minuten
Geluid:
Geluid tot 1000 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Melrose boeken?

Je komt de band MELROSE werkelijk overal tegen; van bescheiden verjaardagsfeesten tot mega-openluchtfestivals, in de streek, om de hoek tot zelfs in Azië…

Met een waanzinnig supervette show verovert de band MELROSE heel Nederland en omstreken!! Een spoor van feest achterlatend!! The Ultimate Party Tour 2019 gaat werkelijk als een speer; een 3 uur durend spervuur aan kneitervette hits, meezingers en classics zorgen voor een ongekende ervaring en behoort nu al tot 1 van de meest geboekte shows van NL!

Weekendgage € 3295
Zondag, maandag, dinsdag, woensdag € 2695

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Melrose is € 3295. Deze gage voor het inhuren van Melrose is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Melrose ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Melrose plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Melrose

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Melrose te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Melrose wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Melrose haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Melrose online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Melrose boeken

Bent u benieuwd hoe u Melrose kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Melrose direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Melrose?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Melrose aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op