Eigenschappen

Prijs:
€ 10000
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief
Vraag offerte aan

Meau boeken?

Meau kenmerkt zich door haar warme sound, dromerige koortjes en eerlijke teksten. Ze maakt kleine, pure liedjes over persoonlijke onderwerpen zoals de liefde en eenzaamheid.

Meau Hewitt groeide op in Weesp. Als kind volgde ze al zang- en pianolessen en zat ze drie jaar bij Kinderen Voor Kinderen. De jaren daarna mocht ze met het koor van Babette Labeij optreden tijdens o.a. ‘The Passion,’ ‘All You Need Is Love’ en ‘The Voice Of Holland.’

Na de middelbare school volgde Meau de vooropleiding van de Popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam en focuste ze zich op het schrijven van Nederlandstalige teksten.

Meau studeerde aan de Herman Brood Academie. In 2020 kwam haar eerste lied uit en in 2021 haar debuut-EP. Haar nummer ‘Dat Heb Jij Gedaan’ werd een grote hit.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Meau is € 10000. Deze gage voor het inhuren van Meau is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Meau ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Meau plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Meau

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Meau te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Meau wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Meau haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Meau online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Meau boeken

Bent u benieuwd hoe u Meau kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Meau direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Meau?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Meau aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op