Eigenschappen

Prijs:
€ 5500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Martijn Fischer boeken?

Deze zanger ging na zijn middelbare school naar de vooropleiding van het Conservatorium. Na het behalen van zijn propedeuse ging hij zich aan zijn ware passie wijden: acteren. Hij ging naar de Hoge School voor de Kunsten. Hij speelde o.a. in ‘Baantjer,’ ‘Floris,’ ‘Afblijven’ en ‘Gooise Vrouwen.’

Hij kreeg bekendheid als Piet in de televisieserie ‘Bij Sinterklaas’ van Nickelodeon. Verder zag je hem in reclames voor krasloten en Nuon. Ook speelt hij in toneelstukken en musicals, zoals ‘De GVR,’ ’De Drie Musketiers’ en ‘Peter Pan.’

Fischer speelde André Hazes in de musical ‘Hij Gelooft In Mij’ en de film ‘Bloed, Zweet en Tranen.’ Dat werd zijn grote doorbraak.

In 2016 mocht hij de rol van Jezus vertolken tijdens The Passion.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Martijn Fischer is € 5500. Deze gage voor het inhuren van Martijn Fischer is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Martijn Fischer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Martijn Fischer plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Martijn Fischer

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Martijn Fischer te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Martijn Fischer wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Martijn Fischer haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Martijn Fischer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Martijn Fischer boeken

Bent u benieuwd hoe u Martijn Fischer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Martijn Fischer direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Martijn Fischer?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Martijn Fischer aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op