Eigenschappen

Prijs:
€ 5500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Martijn Fischer boeken?

Martijn Fischer BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Martijn Fischer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Martijn Fischer plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Martijn Fischer

Deze zanger ging na zijn middelbare school naar de vooropleiding van het Conservatorium. Na het behalen van zijn propedeuse ging hij zich aan zijn ware passie wijden: acteren. Hij ging naar de Hoge School voor de Kunsten. Hij speelde o.a. in ‘Baantjer,’ ‘Floris,’ ‘Afblijven’ en ‘Gooise Vrouwen.’

Hij kreeg bekendheid als Piet in de televisieserie ‘Bij Sinterklaas’ van Nickelodeon. Verder zag je hem in reclames voor krasloten en Nuon. Ook speelt hij in toneelstukken en musicals, zoals ‘De GVR,’ ’De Drie Musketiers’ en ‘Peter Pan.’

Fischer speelde André Hazes in de musical ‘Hij Gelooft In Mij’ en de film ‘Bloed, Zweet en Tranen.’ Dat werd zijn grote doorbraak.

In 2016 mocht hij de rol van Jezus vertolken tijdens The Passion.

Bekijk optreden van Martijn Fischer

Vragen over het boeken van Martijn Fischer?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Martijn Fischer aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op