Eigenschappen

Prijs:
€ 8995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

Mart Hoogkamer boeken?

Mart Hoogkamer werd in 2008 al tweede bij de zangwedstrijd ‘Kinderen Zingen Met Sterren.’ Hij werd in 2016 bekend doordat hij tweede werd bij ‘Holland’s Got Talent.’ Daarna bracht hij verschillende singles uit, waarvan éen met Willeke Alberti.

In 2018 werd hij tweede in het televisieprogramma ‘Topper Gezocht’ en mocht optreden tijdens ‘Toppers in Concert'.

Zijn eerste top 40-hit scoorde hij in 2021 met het nummer ‘Ik Ga Zwemmen.’ 


Gages 2022

Besloten optredens <500 personen €6.995
Openbare optredens <500 personen €7.995
Openbare/besloten optredens >500 personen €8.995
Live met de Micky Fisser Band: Prijs op aanvraag
De prijs (richtprijs) voor het boeken van Mart Hoogkamer is € 8995. Deze gage voor het inhuren van Mart Hoogkamer is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Mart Hoogkamer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mart Hoogkamer plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Mart Hoogkamer

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mart Hoogkamer te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mart Hoogkamer wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Mart Hoogkamer haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Mart Hoogkamer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mart Hoogkamer boeken

Bent u benieuwd hoe u Mart Hoogkamer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Mart Hoogkamer direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Mart Hoogkamer?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Mart Hoogkamer aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op