Eigenschappen

Prijs:
€ 395
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Marco Royal boeken?

Marco Royal BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Marco Royal ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marco Royal plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Marco Royal

Met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche staat Marco Royal garant voor geslaagde evenementen vol verbazing, humor en magic entertainment. Elke show is uniek waarbij hij zijn publiek laat genieten van de verwondering, vingervlugheid en onbegrijpelijke professionele trucs.

Hij ontwikkelde diverse shows voor jong en oud waarbij de interactie met zijn publiek het belangrijkste element is. De toeschouwers spelen de hoofdrol…entertainment draait ten slotte om het vermaak van het publiek.

Door zijn creativiteit weet Marco op het juiste moment in te spelen op ontstane situaties wat zorgt voor een enorme impact en hilariteit voor zijn publiek. Marco gaat voor kwaliteit en blijft zich continue ontwikkelen in de goochelkunst.

Bekijk optreden van Marco Royal

Vragen over het boeken van Marco Royal?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Marco Royal aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op