Eigenschappen

Prijs:
€ 395
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Marco Royal boeken?

Met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche staat Marco Royal garant voor geslaagde evenementen vol verbazing, humor en magic entertainment. Elke show is uniek waarbij hij zijn publiek laat genieten van de verwondering, vingervlugheid en onbegrijpelijke professionele trucs.

Hij ontwikkelde diverse shows voor jong en oud waarbij de interactie met zijn publiek het belangrijkste element is. De toeschouwers spelen de hoofdrol…entertainment draait ten slotte om het vermaak van het publiek.

Door zijn creativiteit weet Marco op het juiste moment in te spelen op ontstane situaties wat zorgt voor een enorme impact en hilariteit voor zijn publiek. Marco gaat voor kwaliteit en blijft zich continue ontwikkelen in de goochelkunst.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Marco Royal is € 395. Deze gage voor het inhuren van Marco Royal is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Marco Royal ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marco Royal plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Marco Royal

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Marco Royal te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Marco Royal wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Marco Royal haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Marco Royal online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Marco Royal boeken

Bent u benieuwd hoe u Marco Royal kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Marco Royal direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Marco Royal?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Marco Royal aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op