Eigenschappen

Prijs:
€ 895
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Marc Woods boeken?

Marc Woods BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Marc Woods ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marc Woods plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Marc Woods

Op zeer korte afstand worden de meest wonderbaarlijke trucs vertoont. De kunst van vingervlugheid, illusie en afleiding vormen samen met een komische presentatie de mix voor de perfecte animatie voor ieder evenement!

Of het nu gaat om een groot bedrijfsfeest of een optreden tijdens een familiediner…Marc Woods zorgt voor de juiste balans en weet op ieder feest of event jouw gasten te verbazen met de meest fascinerende trucs en illusies!

Tafelgoochelen wordt ook wel table-magic of close-up magic genoemd!

Je ziet regelmatig goochelaars op televisie, de gasten zullen versteld staan dat deze trucs ook live, op enkele centimeters afstand, mogelijk zijn. Denk aan trucs met telefoons, ringen, kaarten, flessen…noem maar op, Marc gebruikt een combinatie van magic, mindreading en zakkenrollen! Hierdoor ontstaat een unieke act die zeker gespreksstof oplevert.

Bekijk optreden van Marc Woods

Vragen over het boeken van Marc Woods?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Marc Woods aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op