Eigenschappen

Prijs:
€ 895
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Marc Woods boeken?

Op zeer korte afstand worden de meest wonderbaarlijke trucs vertoont. De kunst van vingervlugheid, illusie en afleiding vormen samen met een komische presentatie de mix voor de perfecte animatie voor ieder evenement!

Of het nu gaat om een groot bedrijfsfeest of een optreden tijdens een familiediner…Marc Woods zorgt voor de juiste balans en weet op ieder feest of event jouw gasten te verbazen met de meest fascinerende trucs en illusies!

Tafelgoochelen wordt ook wel table-magic of close-up magic genoemd!

Je ziet regelmatig goochelaars op televisie, de gasten zullen versteld staan dat deze trucs ook live, op enkele centimeters afstand, mogelijk zijn. Denk aan trucs met telefoons, ringen, kaarten, flessen…noem maar op, Marc gebruikt een combinatie van magic, mindreading en zakkenrollen! Hierdoor ontstaat een unieke act die zeker gespreksstof oplevert.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Marc Woods is € 895. Deze gage voor het inhuren van Marc Woods is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Marc Woods ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marc Woods plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Marc Woods

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Marc Woods te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Marc Woods wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Marc Woods haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Marc Woods online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Marc Woods boeken

Bent u benieuwd hoe u Marc Woods kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Marc Woods direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Marc Woods?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Marc Woods aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op