Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
5-10 minuten
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Magus Utopia boeken?

De kracht van Magus Utopia is een spannend verhaal vertellen met indrukwekkende illusies, fascinerende karakters en bijzondere visuals. In 2012 is de act 'Nightmares' bekroond tot Wereld Kampioen Illusionisme!

Met trots kunnen we vertellen dat zij in de afgelopen 4 jaar meer dan 2000 shows hebben opgevoerd in 25 landen waarvan 15 internationale Tv-shows!

Een van de meest sensationele illusieact ter wereld!

Drijvende kracht achter Magus Utopia is de Nederlander Marcel Kalisvaart (zie foto). Naast zijn wereldwijde optredens is Marcel ook bedenker én bouwer van spectaculaire acts, welke door vele collega's ter wereld gebruikt worden.

Gage op aanvraag.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Magus Utopia is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Magus Utopia is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Magus Utopia ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Magus Utopia plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Magus Utopia

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Magus Utopia te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Magus Utopia wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Magus Utopia haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Magus Utopia online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Magus Utopia boeken

Bent u benieuwd hoe u Magus Utopia kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Magus Utopia direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Magus Utopia?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Magus Utopia aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op