Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
5-10 minuten
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Magus Utopia boeken?

Magus Utopia BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Magus Utopia ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Magus Utopia plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Magus Utopia

De kracht van Magus Utopia is een spannend verhaal vertellen met indrukwekkende illusies, fascinerende karakters en bijzondere visuals. In 2012 is de act 'Nightmares' bekroond tot Wereld Kampioen Illusionisme!

Met trots kunnen we vertellen dat zij in de afgelopen 4 jaar meer dan 2000 shows hebben opgevoerd in 25 landen waarvan 15 internationale Tv-shows!

Een van de meest sensationele illusieact ter wereld!

Drijvende kracht achter Magus Utopia is de Nederlander Marcel Kalisvaart (zie foto). Naast zijn wereldwijde optredens is Marcel ook bedenker én bouwer van spectaculaire acts, welke door vele collega's ter wereld gebruikt worden.

Bekijk optreden van Magus Utopia

Vragen over het boeken van Magus Utopia?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Magus Utopia aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op