Eigenschappen

Prijs:
€ 995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Madonna (imitator) boeken?

Deze Nederlandse Madonna imitator lijkt meer op Madonna dan u zich kunt voorstellen. Haar uiterlijk, performance en prachtige stem doen u telkens aan Madonna herinneren. 

Met de grootste hits zoals ´Like A Virgin´ en ‘Like A Prayer' weet ze een dynamische show neer te zetten die je gezien moet hebben! Een optreden van Madonna is zeer geschikt als special act halverwege een feest of als surprise act als opening of afsluiting van de avond. 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Madonna (imitator) is € 995. Deze gage voor het inhuren van Madonna (imitator) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Madonna (imitator) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Madonna (imitator) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Madonna (imitator) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Madonna (imitator) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Madonna (imitator) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Madonna (imitator) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Madonna (imitator) boeken

Bent u benieuwd hoe u Madonna (imitator) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Madonna (imitator) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Madonna (imitator)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Madonna (imitator) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op