Eigenschappen

Prijs:
€ 995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Madonna (imitator) boeken?

Madonna (imitator) BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Madonna (imitator) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Madonna (imitator) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Madonna (imitator)

Deze Nederlandse Madonna imitator lijkt meer op Madonna dan u zich kunt voorstellen. Haar uiterlijk, performance en prachtige stem doen u telkens aan Madonna herinneren. 

Met de grootste hits zoals ´Like A Virgin´ en ‘Like A Prayer' weet ze een dynamische show neer te zetten die je gezien moet hebben! Een optreden van Madonna is zeer geschikt als special act halverwege een feest of als surprise act als opening of afsluiting van de avond. 

Vragen over het boeken van Madonna (imitator)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Madonna (imitator) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op