Eigenschappen

Prijs:
€ 7500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 500 personen
Vraag offerte aan

Maan boeken?

Maan BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Maan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Maan plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Maan

Deze zangeres wist met haar prachtige stem het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ te winnen. Ze deed ook mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers’ waar zij o.a. het nummer ’Jij Bent De Liefde’ zong.’

Samen met oud B-Bravelid Kaj van der Voort deed ze mee aan ‘Dance Dance Dance.’ Ook had ze een gastrol in ‘Nieuwe Tijden’ en zat ze in 2018 in de jury van het Junior Songfestival.

Maan kan moeiteloos  verschillende stijlen zingen, van meeslepende hits als ‘Zo Kan Het Dus Ook’ en ‘Hij Is Van Mij’ tot het mooie en bijzondere ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht.’

In 2020 kwam haar eerste album ‘Onverstaanbaar’ uit. Ze heeft al met veel andere artiesten samengewerkt, waaronder Ronnie Flex, Seven Alias, Bizzey en Tabitha.

Maan heeft al opgetreden op verschillende festivals en doet een eigen clubtour. Ze speelde ook in de film ‘De Club Van Lelijke Kinderen.’ IN 2019 was ze Ambasadeur van de Vrijheid.

Bekijk optreden van Maan

Vragen over het boeken van Maan?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Maan aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op