Eigenschappen

Prijs:
€ 13750
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 500 personen
Vraag offerte aan

Maan boeken?

Deze zangeres wist met haar prachtige stem het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ te winnen. Ze deed ook mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers’ waar zij o.a. het nummer ’Jij Bent De Liefde’ zong.’

Samen met oud B-Bravelid Kaj van der Voort deed ze mee aan ‘Dance Dance Dance.’ Ook had ze een gastrol in ‘Nieuwe Tijden’ en zat ze in 2018 in de jury van het Junior Songfestival.

Maan kan moeiteloos  verschillende stijlen zingen, van meeslepende hits als ‘Zo Kan Het Dus Ook’ en ‘Hij Is Van Mij’ tot het mooie en bijzondere ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht.’

In 2020 kwam haar eerste album ‘Onverstaanbaar’ uit. Ze heeft al met veel andere artiesten samengewerkt, waaronder Ronnie Flex, Seven Alias, Bizzey en Tabitha.

Maan heeft al opgetreden op verschillende festivals en doet een eigen clubtour. Ze speelde ook in de film ‘De Club Van Lelijke Kinderen.’ IN 2019 was ze Ambasadeur van de Vrijheid.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Maan is € 13750. Deze gage voor het inhuren van Maan is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Maan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Maan plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Maan

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Maan te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Maan wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Maan haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Maan online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Maan boeken

Bent u benieuwd hoe u Maan kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Maan direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Maan?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Maan aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op