Eigenschappen

Prijs:
€ 595
Tijdsduur:
150 minuten
Geluid:
Inclusief geluid
Vraag offerte aan

Luna Ninas boeken?

Als de maan vol is schijnt ze overal! Wilt u uw gasten laten schijnen? Bezorg ze dan een schitterend bellenblazende optreden van Luna Ninas. Deze act bezorgt u een buitenaardse voorstelling om nooit te vergeten.

Mooie bewegingsperformance door Luna Ninas!

  • Speeltijd: 4 x 40 minuten
  • Inclusief bellenblaasmachine en muziek
  • Walking act
  • Ook in te zetten als living statue of ontvangst act bij bijvoorbeeld een gouden thema
  • Ook te boeken als Duo voor €900

Vermelden prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Luna Ninas is € 595. Deze gage voor het inhuren van Luna Ninas is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Luna Ninas ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Luna Ninas plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Luna Ninas te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Luna Ninas wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Luna Ninas haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Luna Ninas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Luna Ninas boeken

Bent u benieuwd hoe u Luna Ninas kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Luna Ninas direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Luna Ninas?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Luna Ninas aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op