Eigenschappen

Prijs:
€ 850
Tijdsduur:
4x40 minuten
Geluid:
Geluid tot 100 personen
Vraag offerte aan

Los del Sol boeken?

Dit Spaans duo Los del Sol brengt heerlijke zonnige Spaanse muziek met een hoog ‘Costa del Sol’ en ‘Gypsy Kings’ gehalte voor een echt vakantiegevoel.

Iedereen wordt direct vrolijk van deze Spaanse Fiesta!

Swingende nummers als ‘Bamboleo’, ‘Vamos a la playa’, ‘Porompompero’, ‘Burriquito’ en nummers in Belle-Perez en Gypsy-kings style passeren de revue.

Bezetting: Spaanse zanger / gitarist en Spaanse zangeres / flamencodanseres.

Ook de kinderen worden niet vergeten. In een handomdraai wordt al zingend een ballonfiguurtje gemaakt! Bovendien krijgen de kids een workshop flamencodansen!

Het optreden vindt mobiel semi-akoestisch plaats (stroom is niet nodig) met onze mobiele geluidsinstallatie welke aan volume aan te passen is.

Los del Sol is nu uit te breiden als trio met steltenloper in bijbehorend kostuum. Deze enthousiaste steltenloper kan het duo Los del Sol versterken met muzikaal entertainment. In thematisch kostuum zorgt de langbenige muzikant voor een vrolijke noot en voorziet hij de kinderen van leuke ballonfiguurtjes. Ook is hij inzetbaar voor uitdeelacties, welke door de klant aangeleverd kunnen worden.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Los del Sol is € 850. Deze gage voor het inhuren van Los del Sol is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Los del Sol ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Los del Sol plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Los del Sol

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Los del Sol te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Los del Sol wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Los del Sol haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Los del Sol online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Los del Sol boeken

Bent u benieuwd hoe u Los del Sol kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Los del Sol direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Los del Sol?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Los del Sol aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op