Eigenschappen

Prijs:
€ 850
Tijdsduur:
4x40 minuten
Geluid:
Geluid tot 100 personen
Vraag offerte aan

Los del Sol boeken?

Los del Sol BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Los del Sol ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Los del Sol plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Los del Sol

Dit Spaans duo Los del Sol brengt heerlijke zonnige Spaanse muziek met een hoog ‘Costa del Sol’ en ‘Gypsy Kings’ gehalte voor een echt vakantiegevoel.

Iedereen wordt direct vrolijk van deze Spaanse Fiesta!

Swingende nummers als ‘Bamboleo’, ‘Vamos a la playa’, ‘Porompompero’, ‘Burriquito’ en nummers in Belle-Perez en Gypsy-kings style passeren de revue.

Bezetting: Spaanse zanger / gitarist en Spaanse zangeres / flamencodanseres.

Ook de kinderen worden niet vergeten. In een handomdraai wordt al zingend een ballonfiguurtje gemaakt! Bovendien krijgen de kids een workshop flamencodansen!

Het optreden vindt mobiel semi-akoestisch plaats (stroom is niet nodig) met onze mobiele geluidsinstallatie welke aan volume aan te passen is.

Los del Sol is nu uit te breiden als trio met steltenloper in bijbehorend kostuum. Deze enthousiaste steltenloper kan het duo Los del Sol versterken met muzikaal entertainment. In thematisch kostuum zorgt de langbenige muzikant voor een vrolijke noot en voorziet hij de kinderen van leuke ballonfiguurtjes. Ook is hij inzetbaar voor uitdeelacties, welke door de klant aangeleverd kunnen worden.

Bekijk optreden van Los del Sol

Vragen over het boeken van Los del Sol?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Los del Sol aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op