Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Lois Lane boeken?

Lois Lane BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Lois Lane ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lois Lane plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Lois Lane

Deze groep heeft een zeer gevarieerde discografie en een heerlijke internationale pop-discosound. De groep heeft eigen repertoire, maar speelt ook andere muziek zoals bijvoorbeeld Abba. De groep is in 1984 opgericht. In 1987 kwam de debuutsingle ‘Break It Up’ uit.

In 1988 zong de groep de titelsong ‘Amsterdamned’ voor de gelijknamige film. Het nummer ‘It’s The First Time’ betekende de grote doorbraak en wordt nog steeds gezien als hun grootste hit.

Ook ‘Fortune Fairytales,’ ‘I Wanna Be’ en ‘Tonight’ werden grote hits. ‘My Best Friend,’ ‘Simply Beautiful’ en ‘When I’m With You’ werden bescheiden successen.

In 1990 mocht de groep het voorprogramma verzorgen van niemand minder dan Prince. Prince produceerde daarna een aantal tracks voor de groep en door videoclips kreeg de groep enige bekendheid in de VS.

In 2012 deed de groep mee aan het televisieprogramma ‘The Winner Is.’ Monique Klemann heeft ook een solocarrière. 

Bekijk optreden van Lois Lane

Vragen over het boeken van Lois Lane?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Lois Lane aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op