Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Lois Lane boeken?

Deze groep heeft een zeer gevarieerde discografie en een heerlijke internationale pop-discosound. De groep heeft eigen repertoire, maar speelt ook andere muziek zoals bijvoorbeeld Abba. De groep is in 1984 opgericht. In 1987 kwam de debuutsingle ‘Break It Up’ uit.

In 1988 zong de groep de titelsong ‘Amsterdamned’ voor de gelijknamige film. Het nummer ‘It’s The First Time’ betekende de grote doorbraak en wordt nog steeds gezien als hun grootste hit.

Ook ‘Fortune Fairytales,’ ‘I Wanna Be’ en ‘Tonight’ werden grote hits. ‘My Best Friend,’ ‘Simply Beautiful’ en ‘When I’m With You’ werden bescheiden successen.

In 1990 mocht de groep het voorprogramma verzorgen van niemand minder dan Prince. Prince produceerde daarna een aantal tracks voor de groep en door videoclips kreeg de groep enige bekendheid in de VS.

In 2012 deed de groep mee aan het televisieprogramma ‘The Winner Is.’ Monique Klemann heeft ook een solocarrière. 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Lois Lane is € 2995. Deze gage voor het inhuren van Lois Lane is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Lois Lane ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lois Lane plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Lois Lane

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lois Lane te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lois Lane wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Lois Lane haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Lois Lane online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lois Lane boeken

Bent u benieuwd hoe u Lois Lane kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Lois Lane direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Lois Lane?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Lois Lane aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op