Eigenschappen

Prijs:
€ 2750
Tijdsduur:
1x 90 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Loco Loco Discoshow boeken?

Deze DJ’s schakelen moeiteloos tussen ouderwetse gezelligheid en moderne hits. Je hoort van alles: Disco, New Wave, Rock, meezingers en dance hits van de jaren 90 tot nu. Ook presenteren ze tussen de muziek door vermakelijke interactieve spelletjes waarmee het publiek prijzen kan winnen.

Ze weten het publiek elke keer weer te verrassen met nieuwe onderdelen en nieuwe muziek in hun show.

Gage
Loco Loco Discoshow (openbaar) €2750
Loco Loco Discoshow (besloten) €3300

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Loco Loco Discoshow is € 2750. Deze gage voor het inhuren van Loco Loco Discoshow is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Loco Loco Discoshow ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Loco Loco Discoshow plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Loco Loco Discoshow

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Loco Loco Discoshow te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Loco Loco Discoshow wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Loco Loco Discoshow haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Loco Loco Discoshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Loco Loco Discoshow boeken

Bent u benieuwd hoe u Loco Loco Discoshow kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Loco Loco Discoshow direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Loco Loco Discoshow?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Loco Loco Discoshow aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op