Eigenschappen

Prijs:
€ 1450
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Lindo Duvall boeken?

Lindo Duvall werkte sinds 1998 bij Radio 538. In 2011 stapte hij over naar Radio Decibel. Van 2013 tot 2014 werkte hij bij Veronica, waarvoor hij in 2006 ook al een programma presenteerde. Sinds 2015 is hij te horen op 100% NL en Radio 10.

Lindo draait Top 40, Top 100 en Dance Classics

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Lindo Duvall is € 1450. Deze gage voor het inhuren van Lindo Duvall is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Lindo Duvall ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lindo Duvall plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Lindo Duvall

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lindo Duvall te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lindo Duvall wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Lindo Duvall haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Lindo Duvall online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lindo Duvall boeken

Bent u benieuwd hoe u Lindo Duvall kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Lindo Duvall direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Lindo Duvall?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Lindo Duvall aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op