Eigenschappen

Prijs:
€ 4995
Tijdsduur:
2x60 minuten
Geluid:
Geluid tot 1000 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Lijn 7 boeken?

Lijn 7 is een energieke feestband met rook, lichteffecten en confetti. Ze spelen alle soorten muziek, je kunt het zo gek niet bedenken of ze doen het wel. Het is een show waar veel energie in zit!

Lijn 7 is voor jong en oud en voor verschillende gelegenheden. Bij Lijn 7 draait het om lol, plezier en vooral veel feest. De naam komt voort uit de buslijn naar hun eerste oefenruimte (Lijn 7).

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Lijn 7 is € 4995. Deze gage voor het inhuren van Lijn 7 is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Lijn 7 ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lijn 7 plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Lijn 7

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lijn 7 te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lijn 7 wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Lijn 7 haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Lijn 7 online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lijn 7 boeken

Bent u benieuwd hoe u Lijn 7 kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Lijn 7 direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Lijn 7?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Lijn 7 aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op