Eigenschappen

Prijs:
€ 3475
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Incl. geluid tot 400 personen
Vraag offerte aan

Leona Philippo boeken?

Deze zangeres is in Canada geboren en is van Jamaicaanse komaf. Vanaf haar derde begon ze met pianospelen en ontwikkelde ze een grote liefde voor muziek en optreden. Op haar zesde verhuisde ze naar Nederland. Op haar 17e ging ze naar het conservatorium.

In 1998 ging ze twee maanden naar Hollywood om haar debuutalbum op te nemen. Ze besloot in 1999 om het conservatorium te verlaten. In 2001 speelde ze de hoofdrol in de musical ‘Aida.’ Ze was achtergrondzangeres bij o.a. Trijntje Oosterhuis.

In 2012 deed ze mee aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ en was te zien in o.a. de film ‘De Groeten Van Mike.’ In 2014 deed ze mee aan ‘De Beste Zangers.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Leona Philippo is € 3475. Deze gage voor het inhuren van Leona Philippo is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Leona Philippo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Leona Philippo plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Leona Philippo

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Leona Philippo te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Leona Philippo wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Leona Philippo haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Leona Philippo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Leona Philippo boeken

Bent u benieuwd hoe u Leona Philippo kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Leona Philippo direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Leona Philippo?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Leona Philippo aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op