Eigenschappen

Prijs:
€ 3475
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Incl. geluid tot 400 personen
Vraag offerte aan

Leona Philippo boeken?

Leona Philippo BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Leona Philippo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Leona Philippo plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Leona Philippo

Deze zangeres is in Canada geboren en is van Jamaicaanse komaf. Vanaf haar derde begon ze met pianospelen en ontwikkelde ze een grote liefde voor muziek en optreden. Op haar zesde verhuisde ze naar Nederland. Op haar 17e ging ze naar het conservatorium.

In 1998 ging ze twee maanden naar Hollywood om haar debuutalbum op te nemen. Ze besloot in 1999 om het conservatorium te verlaten. In 2001 speelde ze de hoofdrol in de musical ‘Aida.’ Ze was achtergrondzangeres bij o.a. Trijntje Oosterhuis.

In 2012 deed ze mee aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ en was te zien in o.a. de film ‘De Groeten Van Mike.’ In 2014 deed ze mee aan ‘De Beste Zangers.’

Bekijk optreden van Leona Philippo

Vragen over het boeken van Leona Philippo?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Leona Philippo aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op