Eigenschappen

Prijs:
€ 7000
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Lee Towers boeken?

Deze zanger heeft al veel mijlpalen bereikt. Lee Towers is voor Nederland wat Broadway is voor Amerika. Lee Towers heeft ervoor gezorgd dat er voldoende enthousiasme ontstond voor muziek van eigen bodem voor eigen artiesten om avondvullende concerten te geven.

Hij ging tegen alle heersende stromingen, principes en goedbedoelde adviezen in om te doen wat hij wilde doen omdat hij erin geloofde. Hij bestudeerde vooraanstaande buitenlandse artiesten en zag dat wat ´zij´ deden niet anders is dan wat ´wij´ doen, alleen dachten de mensen hier volgens hem dat groter niet kon.

Eerst was hij onderhoudsmonteur van beroep. Hij is sociaal betrokken: Towers is ook actief bij goede doelen. IN 1997 overleden er veel van zijn dierbaren, maar toch kon hij in 1998 zijn zinnen weer verzetten en was hij artistiek adviseur van Frans Bauer in Ahoy.

In 2012 overleed Bas Sonneveld (de geluidsman van Lee). In 2012 bracht hij een cd uit in België en trad op in verschillende televisieshows. Ook trad hij dit jaar voor het eerst op tijdens het Schlagerfestival.

In 2013 werd er een documentaire over hem gemaakt, maar dit jaar kende ook verdriet: hij verloor zijn moeder. In 2018 deed hij mee aan ‘De Beste Zangers.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Lee Towers is € 7000. Deze gage voor het inhuren van Lee Towers is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Lee Towers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lee Towers plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Lee Towers

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lee Towers te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lee Towers wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Lee Towers haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Lee Towers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lee Towers boeken

Bent u benieuwd hoe u Lee Towers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Lee Towers direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Lee Towers?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Lee Towers aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op