Eigenschappen

Prijs:
€ 5995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Lee Towers boeken?

Lee Towers BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Lee Towers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lee Towers plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Lee Towers

Deze zanger heeft al veel mijlpalen bereikt. Lee Towers is voor Nederland wat Broadway is voor Amerika. Lee Towers heeft ervoor gezorgd dat er voldoende enthousiasme ontstond voor muziek van eigen bodem voor eigen artiesten om avondvullende concerten te geven.

Hij ging tegen alle heersende stromingen, principes en goedbedoelde adviezen in om te doen wat hij wilde doen omdat hij erin geloofde. Hij bestudeerde vooraanstaande buitenlandse artiesten en zag dat wat ´zij´ deden niet anders is dan wat ´wij´ doen, alleen dachten de mensen hier volgens hem dat groter niet kon.

Eerst was hij onderhoudsmonteur van beroep. Hij is sociaal betrokken: Towers is ook actief bij goede doelen. IN 1997 overleden er veel van zijn dierbaren, maar toch kon hij in 1998 zijn zinnen weer verzetten en was hij artistiek adviseur van Frans Bauer in Ahoy.

In 2012 overleed Bas Sonneveld (de geluidsman van Lee). In 2012 bracht hij een cd uit in België en trad op in verschillende televisieshows. Ook trad hij dit jaar voor het eerst op tijdens het Schlagerfestival.

In 2013 werd er een documentaire over hem gemaakt, maar dit jaar kende ook verdriet: hij verloor zijn moeder. In 2018 deed hij mee aan ‘De Beste Zangers.’

Bekijk optreden van Lee Towers

Vragen over het boeken van Lee Towers?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Lee Towers aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op