Eigenschappen

Prijs:
€ 1750
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 200 personen
Vraag offerte aan

Laura Vlasblom boeken?

Laura Vlasblom BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Laura Vlasblom ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Laura Vlasblom plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Laura Vlasblom

Deze zangeres zong in 1981 samen met haar zus Karin in het koor van Kinderen Voor Kinderen. Samen met Marion Keller en Mandy Huydts (die ze bij Kinderen Voor Kinderen hadden leren kennen) richtten Laura en Karin in 1986 de meidengroep ‘Frizzle Sizzle’ op.

In dat zelfde jaar vertegenwoordigde Frizzle Sizzle Nederland op het Eurovisie Songfestival.

Laura heeft veel stemmen ingesproken, waaronder Ariel (Kleine Zeemeermin) Jasmine (Aladin) Wendy (Peter Pan) Duimelijntje, Katrien Duck en Barbie (t/m de Prinses en de Popster). In het seizoen 2010-2011 speelde Vlasblom de rol van Paulette in de musical ‘Legally Blonde.’

Bekijk optreden van Laura Vlasblom

Vragen over het boeken van Laura Vlasblom?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Laura Vlasblom aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op