Eigenschappen

Prijs:
€ 1750
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 200 personen
Vraag offerte aan

Laura Vlasblom boeken?

Deze zangeres zong in 1981 samen met haar zus Karin in het koor van Kinderen Voor Kinderen. Samen met Marion Keller en Mandy Huydts (die ze bij Kinderen Voor Kinderen hadden leren kennen) richtten Laura en Karin in 1986 de meidengroep ‘Frizzle Sizzle’ op.

In dat zelfde jaar vertegenwoordigde Frizzle Sizzle Nederland op het Eurovisie Songfestival.

Laura heeft veel stemmen ingesproken, waaronder Ariel (Kleine Zeemeermin) Jasmine (Aladin) Wendy (Peter Pan) Duimelijntje, Katrien Duck en Barbie (t/m de Prinses en de Popster). In het seizoen 2010-2011 speelde Vlasblom de rol van Paulette in de musical ‘Legally Blonde.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Laura Vlasblom is € 1750. Deze gage voor het inhuren van Laura Vlasblom is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Laura Vlasblom ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Laura Vlasblom plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Laura Vlasblom

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Laura Vlasblom te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Laura Vlasblom wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Laura Vlasblom haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Laura Vlasblom online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Laura Vlasblom boeken

Bent u benieuwd hoe u Laura Vlasblom kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Laura Vlasblom direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Laura Vlasblom?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Laura Vlasblom aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op