Eigenschappen

Prijs:
€ 1975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Laura Fygi boeken?

Laura Fygi BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Laura Fygi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Laura Fygi plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Laura Fygi

Deze zangeres was de dochter van een Philips-directeur en een Egyptische buikdanseres en heeft drie halfzussen. Vanaf haar vierde groeide ze op in Uruguay, maar toen ze acht was keerde ze terug naar Nederland. Toen haar vader overleed werd ze naar een kostschool gestuurd.

Van 1980 tot 1983 zat Fygi in de groep Terra die twee singles uitbracht. Tussen 1984 en 1989 was ze lid van Centervold, éen van de populairste meidengroepen van dat moment die hits scoorde in binnen- en buitenland zoals ‘Dictator.’

In 1991 werd de band opgeheven en begon ze samen met Rowan Moore de band ‘The Backlot.’ Van deze band werd een album verwacht, maar Laura bracht een soloalbum uit.

Er volgden nog meer albums waardoor ze ook bekendheid kreeg in het buitenland (waaronder in de VS en Azië).

Vragen over het boeken van Laura Fygi?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Laura Fygi aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op