Eigenschappen

Prijs:
€ 1975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Laura Fygi boeken?

Deze zangeres was de dochter van een Philips-directeur en een Egyptische buikdanseres en heeft drie halfzussen. Vanaf haar vierde groeide ze op in Uruguay, maar toen ze acht was keerde ze terug naar Nederland. Toen haar vader overleed werd ze naar een kostschool gestuurd.

Van 1980 tot 1983 zat Fygi in de groep Terra die twee singles uitbracht. Tussen 1984 en 1989 was ze lid van Centervold, éen van de populairste meidengroepen van dat moment die hits scoorde in binnen- en buitenland zoals ‘Dictator.’

In 1991 werd de band opgeheven en begon ze samen met Rowan Moore de band ‘The Backlot.’ Van deze band werd een album verwacht, maar Laura bracht een soloalbum uit.

Er volgden nog meer albums waardoor ze ook bekendheid kreeg in het buitenland (waaronder in de VS en Azië).

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Laura Fygi is € 1975. Deze gage voor het inhuren van Laura Fygi is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Laura Fygi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Laura Fygi plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Laura Fygi te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Laura Fygi wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Laura Fygi haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Laura Fygi online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Laura Fygi boeken

Bent u benieuwd hoe u Laura Fygi kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Laura Fygi direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Laura Fygi?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Laura Fygi aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op