Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
1x 60 minuten
Geluid:
Exclusief
Vraag offerte aan

Lassa (La$$a) boeken?

LA$$A (DJ/Producer) brak begin 2019 door met de clubhit ‘Hans Betaalt De Schade’ waarmee hij een gouden plaat haalde. Binnen no time werkte Yves Lassally aka LA$$A met de top van de Nederlandse artiesten. Samen met Rolf Sanchez maakte hij de Top 40 nummer 1 hit “Mas Mas Mas” waar Nederland in 2020 niet meer omheen kon en hij net een gouden plaat voor heeft ontvangen.

Daarnaast werkte hij ook met artiesten als Tabitha, Jayh & Lil Kleine waar hij ruim 9 gouden platen voor ontving. In oktober 2020 dropte hij zijn debuut album “KA$$A” wat inmiddels bijna 40 miljoen keer gestreamd is en dus staat de gouden plaat voor zijn debuutalbum om de hoek.


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Lassa (La$$a) is € 1995. Deze gage voor het inhuren van Lassa (La$$a) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Lassa (La$$a) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lassa (La$$a) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Lassa (La$$a)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lassa (La$$a) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lassa (La$$a) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Lassa (La$$a) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Lassa (La$$a) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lassa (La$$a) boeken

Bent u benieuwd hoe u Lassa (La$$a) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Lassa (La$$a) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Lassa (La$$a)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Lassa (La$$a) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op