Eigenschappen

Prijs:
€ 3995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Lange Frans boeken?

Deze rapper begon op zijn 17e met rappen en vormt een duo met zijn buurjongen Baas B. Een jaar voor het einde stopt hij met zijn studie om zich volledig op de muziek te kunnen richten, want daar ligt zijn echte passie.

De nummers ‘Moppie,’ ‘Zinloos,’ ‘Het Land Van’ en ‘Kamervragen’ van Lange Frans en Baas B werden grote hits. In veel van hun nummers laat het duo maatschappelijke betrokkenheid zien. Zo gaat de opbrengst van ‘Zinloos’ volledig naar het goede doel en is dit een ode aan enkele slachtoffers van zinloos geweld en leidt ‘Kamervragen’ tot echte kamervragen.

Het duo won veel prijzen. In 2008 stopte Baas B. Lange Frans ging solo verder. Hij deed o.a. mee aan ‘De Beste Zangers’ en was o.a. jurylid bij het Junior Songfestival en ‘Bloed, Zweet En Tranen.’ Zijn voornaamste bezigheid blijf muziek en ‘Zing Voor Me’ werd een echte hit.

Lange Frans is ook te boeken met een liveband, schrijft op verzoek een rap-op-maat of is in te huren als presentator.De prijs (richtprijs) voor het boeken van Lange Frans is € 3995. Deze gage voor het inhuren van Lange Frans is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Lange Frans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lange Frans plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Lange Frans

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lange Frans te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lange Frans wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Lange Frans haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Lange Frans online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lange Frans boeken

Bent u benieuwd hoe u Lange Frans kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Lange Frans direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Lange Frans?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Lange Frans aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op