Eigenschappen

Prijs:
€ 3995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Lange Frans boeken?

Lange Frans BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Lange Frans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lange Frans plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Lange Frans

Deze rapper begon op zijn 17e met rappen en vormt een duo met zijn buurjongen Baas B. Een jaar voor het einde stopt hij met zijn studie om zich volledig op de muziek te kunnen richten, want daar ligt zijn echte passie.

De nummers ‘Moppie,’ ‘Zinloos,’ ‘Het Land Van’ en ‘Kamervragen’ van Lange Frans en Baas B werden grote hits. In veel van hun nummers laat het duo maatschappelijke betrokkenheid zien. Zo gaat de opbrengst van ‘Zinloos’ volledig naar het goede doel en is dit een ode aan enkele slachtoffers van zinloos geweld en leidt ‘Kamervragen’ tot echte kamervragen.

Het duo won veel prijzen. In 2008 stopte Baas B. Lange Frans ging solo verder. Hij deed o.a. mee aan ‘De Beste Zangers’ en was o.a. jurylid bij het Junior Songfestival en ‘Bloed, Zweet En Tranen.’ Zijn voornaamste bezigheid blijf muziek en ‘Zing Voor Me’ werd een echte hit.

Lange Frans is ook te boeken met een liveband, schrijft op verzoek een rap-op-maat of is in te huren als presentator.Bekijk optreden van Lange Frans

Vragen over het boeken van Lange Frans?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Lange Frans aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op