Eigenschappen

Prijs:
€ 550
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Lakei boeken?

Lakei BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Lakei ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lakei plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Lakei

Galant en charmant, maar ook héél ondeugend. Voor alle feesten waar een vleugje chique is gewenst, kunt u Lakei Jean-Luc du Balsaque gerust aan de deur zetten. Wat een hoffelijkheid, wat een elegance en wat een verstrooidheid! Deze ontvangst-act straalt klasse en kwaliteit uit en tovert een glimlach om ieders mond.

Een diepe buiging, gevolgd door een kledingadvies. Keurig uw jas aannemen, om vervolgens even met u in te dansen. Uw stoel aanschuiven om daarna met veel overgave de tafelversiering te restylen. Als lakei ziet hij overal mogelijkheden. Voor een bedrijfsfeest kan een speech over kwaliteit en service vanuit de visie van Jean-Luc natuurlijk niet ontbreken.

Aan de deur krijgt iederéén een voorkeursbehandeling van Jean-Luc du Balsaque. Of het nu een bedrijfsfeest of een bruiloft betreft, u kunt er verzekerd van zijn dat deze mime-act iedereen in de juiste stemming krijgt. Wordt het druk bij de deur, dan neemt Jean-Luc maar al te graag zijn broer Jean-François mee!

  • Ideaal op locatie voor huwelijk, receptie of bedrijfsfeest
  • Hoffelijke ontvangst van uw gasten!
  • Te combineren met tafelgoochelaar en 'Honeymoon Magic Act!'

Vragen over het boeken van Lakei ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Lakei aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op