Eigenschappen

Prijs:
€ 550
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Lakei boeken?

Galant en charmant, maar ook héél ondeugend. Voor alle feesten waar een vleugje chique is gewenst, kunt u Lakei Jean-Luc du Balsaque gerust aan de deur zetten. Wat een hoffelijkheid, wat een elegance en wat een verstrooidheid! Deze ontvangst-act straalt klasse en kwaliteit uit en tovert een glimlach om ieders mond.

Een diepe buiging, gevolgd door een kledingadvies. Keurig uw jas aannemen, om vervolgens even met u in te dansen. Uw stoel aanschuiven om daarna met veel overgave de tafelversiering te restylen. Als lakei ziet hij overal mogelijkheden. Voor een bedrijfsfeest kan een speech over kwaliteit en service vanuit de visie van Jean-Luc natuurlijk niet ontbreken.

Aan de deur krijgt iederéén een voorkeursbehandeling van Jean-Luc du Balsaque. Of het nu een bedrijfsfeest of een bruiloft betreft, u kunt er verzekerd van zijn dat deze mime-act iedereen in de juiste stemming krijgt. Wordt het druk bij de deur, dan neemt Jean-Luc maar al te graag zijn broer Jean-François mee!

  • Ideaal op locatie voor huwelijk, receptie of bedrijfsfeest
  • Hoffelijke ontvangst van uw gasten!
  • Te combineren met tafelgoochelaar en 'Honeymoon Magic Act!'

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Lakei is € 550. Deze gage voor het inhuren van Lakei is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Lakei ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lakei plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lakei te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lakei wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Lakei haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Lakei online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lakei boeken

Bent u benieuwd hoe u Lakei kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Lakei direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Lakei ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Lakei aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op