Eigenschappen

Prijs:
€ 995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Lady Gaga (imitator) boeken?

Lady Gaga is bekend van hits als ‘Poker Face,’ ‘Paparazzi’ en ‘Million Reasons’ en natuurlijk van de geweldige muziek uit de film ‘A Star Is Born.’

Deze Lady Gaga imitator zingt twintig minuten lang tophits van Gaga en is uitermate geschikt voor discotheken en dance events.

Je zult verstelt staan van de gelijkenis met de echte Lady Gaga!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Lady Gaga (imitator) is € 995. Deze gage voor het inhuren van Lady Gaga (imitator) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Lady Gaga (imitator) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lady Gaga (imitator) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Lady Gaga (imitator)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lady Gaga (imitator) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lady Gaga (imitator) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Lady Gaga (imitator) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Lady Gaga (imitator) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lady Gaga (imitator) boeken

Bent u benieuwd hoe u Lady Gaga (imitator) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Lady Gaga (imitator) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Lady Gaga (imitator)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Lady Gaga (imitator) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op