Eigenschappen

Prijs:
€ 495
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
Exclusief
Vraag offerte aan

LA Sound boeken?

Alles geven, let's go!

Dit energieke team zorgt voor dubbel & dwars feest. Overal waar LA Sound achter de draaitafel kruipt weten zijn te scoren. Niet voor niets werden zij onlangs uitgeroepen tot Populairste Party DJ Act van Nederland!

Luke legt hem voor, Aaron kopt hem Erin… Bam Raak!

Met een allround mix van feest, hardstyle, guilty pleasure en gouwe ouwe’s is het bij ieder publiek altijd raak! Het resultaat? Een uit elkaar geklapte pioneer-set en afgematte microfoon.

Het interactieve duo is op elkaar ingespeeld en heeft maar 1 missie: iedere partij uitspelen waarbij alle voetje op de dansvloer zijn geweest!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van LA Sound is € 495. Deze gage voor het inhuren van LA Sound is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van LA Sound ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van LA Sound plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van LA Sound

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om LA Sound te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u LA Sound wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met LA Sound haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u LA Sound online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

LA Sound boeken

Bent u benieuwd hoe u LA Sound kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

LA Sound direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van LA Sound?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte LA Sound aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op