Eigenschappen

Prijs:
€ 9995
Tijdsduur:
1x 60 minuten
Geluid:
Exclusief
Vraag offerte aan

La Fuente boeken?

Dat gevoel als we de goede vibes delen! La Fuente heeft ‘de feelgood-factor’ overal in zich. Uniek in stijl en origineel in geluid. House muziek op zijn best – Opbeurend, energiek en goed lachs. Een grote non-stop hype met een vrijwel ongeëvenaarde energieke podiumprestatie. Altijd die goede sfeer brengen en ‘het dak eraf laten gaan’!

De missie: Move the Crowd en creëer onvergetelijke momenten door energie te delen en verwachtingen te overtreffen. Herinneringen blijven voor altijd!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van La Fuente is € 9995. Deze gage voor het inhuren van La Fuente is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van La Fuente ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van La Fuente plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van La Fuente

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om La Fuente te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u La Fuente wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met La Fuente haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u La Fuente online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

La Fuente boeken

Bent u benieuwd hoe u La Fuente kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

La Fuente direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van La Fuente?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte La Fuente aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op