Eigenschappen

Prijs:
€ 2475
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Krystl boeken?

Deze zangeres werd aangenomen op een dansacademie, maar koos voor een zangcarrière en studeerde aan het conservatorium en de Popacademie. In 2003 richtte ze met een aantal medestudenten de band L.I.N.E. op. Krystl was de zangeres en schreef songs.

Ook werd Krystl vanaf 2005 éen van de vaste achtergrondzangeressen van Do. IN 2010 kwam haar eerste solosingle ‘Golden Days’ uit. De single trok de aandacht en werd gebruikt in een reclame. Ook ‘Bottles,’ ‘Fool For You,’ ‘Circles’ en ‘Undefeatable’ werden hits.

In 2011 kwam haar debuutalbum uit. Voor haar tweede album dat in 2013 uitkwam werkte ze o.a. samen met de wereldberoemde zangeres Adele. Krystl covert ook songs van anderen.

Vanaf 2017 maakt Krystl deel uit van de groep ‘The BlueBirds’ samen met Elske DeWall en Rachel Louise.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Krystl is € 2475. Deze gage voor het inhuren van Krystl is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Krystl ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Krystl plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Krystl

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Krystl te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Krystl wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Krystl haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Krystl online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Krystl boeken

Bent u benieuwd hoe u Krystl kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Krystl direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Krystl?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Krystl aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op