Eigenschappen

Prijs:
€ 2475
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Krystl boeken?

Krystl BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Krystl ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Krystl plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Krystl

Deze zangeres werd aangenomen op een dansacademie, maar koos voor een zangcarrière en studeerde aan het conservatorium en de Popacademie. In 2003 richtte ze met een aantal medestudenten de band L.I.N.E. op. Krystl was de zangeres en schreef songs.

Ook werd Krystl vanaf 2005 éen van de vaste achtergrondzangeressen van Do. IN 2010 kwam haar eerste solosingle ‘Golden Days’ uit. De single trok de aandacht en werd gebruikt in een reclame. Ook ‘Bottles,’ ‘Fool For You,’ ‘Circles’ en ‘Undefeatable’ werden hits.

In 2011 kwam haar debuutalbum uit. Voor haar tweede album dat in 2013 uitkwam werkte ze o.a. samen met de wereldberoemde zangeres Adele. Krystl covert ook songs van anderen.

Vanaf 2017 maakt Krystl deel uit van de groep ‘The BlueBirds’ samen met Elske DeWall en Rachel Louise.

Bekijk optreden van Krystl

Vragen over het boeken van Krystl?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Krystl aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op