Eigenschappen

Prijs:
€ 550
Tijdsduur:
4x50 minuten
Geluid:
Geluid tot 200 personen
Vraag offerte aan

Kris Engelen (zanger/pianist) boeken?

Zanger en pianist Kris Engelen, met meer dan 25 jaar ervaring, brengt allround live muziek die overal inzetbaar is.

Deze gedegen opgeleide en uiterst ervaren muzikant heeft zijn sporen in uiteenlopende richtingen reeds verdiend.

Studies: “Meester in de muziek” en kamermuziek aan de Hogeschool voor wetenschap en kunst ‘Lemmensinstituut’. Daarnaast heeft hij nog een privé-opleiding jazzorgel gevolgd. Is al sinds zijn 16de actief in de muziekwereld en heeft in diverse orkesten (zowel uit het symfonische als popcircuit) gespeeld.

Wil je een swingend feest of liever iets rustiger!! Het kan allemaal.


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Kris Engelen (zanger/pianist) is € 550. Deze gage voor het inhuren van Kris Engelen (zanger/pianist) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Kris Engelen (zanger/pianist) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kris Engelen (zanger/pianist) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Kris Engelen (zanger/pianist)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kris Engelen (zanger/pianist) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kris Engelen (zanger/pianist) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Kris Engelen (zanger/pianist) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Kris Engelen (zanger/pianist) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kris Engelen (zanger/pianist) boeken

Bent u benieuwd hoe u Kris Engelen (zanger/pianist) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Kris Engelen (zanger/pianist) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Kris Engelen (zanger/pianist)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Kris Engelen (zanger/pianist) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op