Eigenschappen

Prijs:
€ 28000
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Kraantje Pappie boeken?

Kraantje Pappie komt uit de buurt van Rotterdam, maar vanwege zijn succesvolle judocarrière woonde hij een tijdje in Haarlem. In 2016 deed hij mee aan ‘Expeditie Robinson.’

In 2007 begon hij op te vallen in de hiphopgemeenschap door mixtapes en optredens. Door het winnen van de Groningse hiphopcompetitie ‘Before The Fame Awards’ kwam zijn carrière als rapper van de grond.

In 2012 brak hij door bij het grote publiek met zijn debuutalbum. Hij heeft meerdere hits op zijn naam staan, waaronder ‘Waar Is Kraan’ en ‘Feesttent.’ In 2013 begon hij ook met presenteren.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Kraantje Pappie is € 28000. Deze gage voor het inhuren van Kraantje Pappie is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Kraantje Pappie ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kraantje Pappie plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Kraantje Pappie

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kraantje Pappie te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kraantje Pappie wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Kraantje Pappie haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Kraantje Pappie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kraantje Pappie boeken

Bent u benieuwd hoe u Kraantje Pappie kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Kraantje Pappie direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Kraantje Pappie?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Kraantje Pappie aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op