Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Kraantje Pappie boeken?

Kraantje Pappie BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Kraantje Pappie ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kraantje Pappie plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Kraantje Pappie

Kraantje Pappie komt uit de buurt van Rotterdam, maar vanwege zijn succesvolle judocarrière woonde hij een tijdje in Haarlem. In 2016 deed hij mee aan ‘Expeditie Robinson.’

In 2007 begon hij op te vallen in de hiphopgemeenschap door mixtapes en optredens. Door het winnen van de Groningse hiphopcompetitie ‘Before The Fame Awards’ kwam zijn carrière als rapper van de grond.

In 2012 brak hij door bij het grote publiek met zijn debuutalbum. Hij heeft meerdere hits op zijn naam staan, waaronder ‘Waar Is Kraan’ en ‘Feesttent.’ In 2013 begon hij ook met presenteren.

Bekijk optreden van Kraantje Pappie

Vragen over het boeken van Kraantje Pappie?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Kraantje Pappie aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op