Eigenschappen

Prijs:
€ 3750
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Kraak & Smaak boeken?

Kraak & Smaak BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Kraak & Smaak ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kraak & Smaak plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Kraak & Smaak

Kraak & Smaak is een trio muziekproducers uit Leiden en bestaat in de kern uit Oscar de Jong, Mark Kneppers en Wim Plug.

In 2005 kwam het eerste album van deze groep uit, dat werd uitgebrachtin Groot-Brittannië, Nederland, Japan en de VS. In 2008 volgde het tweede album en de single ‘Squeeze Me’ werd een wereldwijd succes.

Daarna volgden er nog meer albums en stonden ze op verschillende festivals. Ook richtten ze in 2015 hun eigen platenlabel op. Van 2013 tot 2016 hadden ze een zaterdagavondprogramma op Sublime FM.Bekijk optreden van Kraak & Smaak

Vragen over het boeken van Kraak & Smaak?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Kraak & Smaak aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op