Eigenschappen

Prijs:
€ 3750
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Kraak & Smaak boeken?

Kraak & Smaak is een trio muziekproducers uit Leiden en bestaat in de kern uit Oscar de Jong, Mark Kneppers en Wim Plug.

In 2005 kwam het eerste album van deze groep uit, dat werd uitgebrachtin Groot-Brittannië, Nederland, Japan en de VS. In 2008 volgde het tweede album en de single ‘Squeeze Me’ werd een wereldwijd succes.

Daarna volgden er nog meer albums en stonden ze op verschillende festivals. Ook richtten ze in 2015 hun eigen platenlabel op. Van 2013 tot 2016 hadden ze een zaterdagavondprogramma op Sublime FM.De prijs (richtprijs) voor het boeken van Kraak & Smaak is € 3750. Deze gage voor het inhuren van Kraak & Smaak is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Kraak & Smaak ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kraak & Smaak plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Kraak & Smaak

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kraak & Smaak te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kraak & Smaak wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Kraak & Smaak haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Kraak & Smaak online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kraak & Smaak boeken

Bent u benieuwd hoe u Kraak & Smaak kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Kraak & Smaak direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Kraak & Smaak?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Kraak & Smaak aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op