Eigenschappen

Prijs:
€ 595
Tijdsduur:
Binnen 4 uur
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Komische fotograaf boeken?

De act van de fotograaf kan in diverse hoedanigheden op komen dagen: Als paparazzi fotograaf, in diverse kleding mogelijk, als Oud Hollandsche fotograaf, als Kerstelf of als... verzin het maar!

Daarnaast is het mogelijk om foto's te laten printen op de locatie, het meenemen van een mobiele fotostudio, etc. Informeer naar de mogelijkheden.

De Komische Fotograaf, dé evenementen fotograaf van Nederland!


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Komische fotograaf is € 595. Deze gage voor het inhuren van Komische fotograaf is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Komische fotograaf ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Komische fotograaf plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Komische fotograaf te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Komische fotograaf wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Komische fotograaf haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Komische fotograaf online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Komische fotograaf boeken

Bent u benieuwd hoe u Komische fotograaf kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Komische fotograaf direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Komische fotograaf?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Komische fotograaf aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op