Eigenschappen

Prijs:
€ 1675
Tijdsduur:
90 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Klubbheads vs BoozyWoozy boeken?

Klubbheads vs BoozyWoozy BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Klubbheads vs BoozyWoozy ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Klubbheads vs BoozyWoozy plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Klubbheads vs BoozyWoozy

Klubheads is een productieteam dat bestaat uit Addy van der Zwan, Koen Groeneveld en tot 2005 Jan Voermans. Ze hebben releases uitgebracht in verschillende genres. Zo waren ze de producers van DJ Paul Elstak en DJ Jean.

Groeneveld en van der Zwan werden in de jaren 90 vooral bekend als de mixers van ‘Turn Up The Bass.’ Daarna vormden ze het duo ‘The Ultimate Seduction’ waarmee ze de gelijknamige hit maakten.

In 1995 ontmoetten ze Jan Voermans, die de jaren daarvoor met Kees Biemans het duo ‘Rio & Le Jean’ vormde dat o.a. enkele remixes maakte voor ‘2 Unlimited.’ Daarna werkten ze samen en brachten ze veel platen uit. In 1999 begonnen ze hun eigen label.

Bekijk optreden van Klubbheads vs BoozyWoozy

Vragen over het boeken van Klubbheads vs BoozyWoozy?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Klubbheads vs BoozyWoozy aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op