Eigenschappen

Prijs:
€ 1675
Tijdsduur:
90 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Klubbheads vs BoozyWoozy boeken?

Klubheads is een productieteam dat bestaat uit Addy van der Zwan, Koen Groeneveld en tot 2005 Jan Voermans. Ze hebben releases uitgebracht in verschillende genres. Zo waren ze de producers van DJ Paul Elstak en DJ Jean.

Groeneveld en van der Zwan werden in de jaren 90 vooral bekend als de mixers van ‘Turn Up The Bass.’ Daarna vormden ze het duo ‘The Ultimate Seduction’ waarmee ze de gelijknamige hit maakten.

In 1995 ontmoetten ze Jan Voermans, die de jaren daarvoor met Kees Biemans het duo ‘Rio & Le Jean’ vormde dat o.a. enkele remixes maakte voor ‘2 Unlimited.’ Daarna werkten ze samen en brachten ze veel platen uit. In 1999 begonnen ze hun eigen label.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Klubbheads vs BoozyWoozy is € 1675. Deze gage voor het inhuren van Klubbheads vs BoozyWoozy is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Klubbheads vs BoozyWoozy ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Klubbheads vs BoozyWoozy plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Klubbheads vs BoozyWoozy

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Klubbheads vs BoozyWoozy te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Klubbheads vs BoozyWoozy wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Klubbheads vs BoozyWoozy haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Klubbheads vs BoozyWoozy online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Klubbheads vs BoozyWoozy boeken

Bent u benieuwd hoe u Klubbheads vs BoozyWoozy kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Klubbheads vs BoozyWoozy direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Klubbheads vs BoozyWoozy?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Klubbheads vs BoozyWoozy aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op