Eigenschappen

Prijs:
€ 3975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 250 personen
Vraag offerte aan

Kim-Lian boeken?

Kim-Lian BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Kim-Lian ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kim-Lian plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Kim-Lian

Deze zangeres komt uit een zeer muzikale familie. Op jonge leeftijd bracht ze internationaal singles en albums uit, waarmee ze hits scoorde en optredens verzorgde in binnen- en buitenland. Ze kreeg rollen in series, waaronder ‘Onderweg Naar Morgen’ en ‘Bon Bini Beach.’ Verder speelde ze (hoofd)rollen in musicals waaronder ‘Shrek,’ ‘Legally Blonde’ en ‘Footloose.’

Ook presenteerde Kim-Lian televisieprogramma’s waaronder de Kids Top 20. Ze speelde in de films ‘Apenstreken’ en ‘Hartenstrijd’ en sprak de stem in van Rapunzel in de gelijknamige Disneyfilm. Kim-Lian heeft twee boekjes over ‘Dierendorpje’ geschreven en hiervoor ook de cd’s ingezongen.

Bekijk optreden van Kim-Lian

Vragen over het boeken van Kim-Lian?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Kim-Lian aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op