Eigenschappen

Prijs:
€ 3975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 250 personen
Vraag offerte aan

Kim-Lian boeken?

Deze zangeres komt uit een zeer muzikale familie. Op jonge leeftijd bracht ze internationaal singles en albums uit, waarmee ze hits scoorde en optredens verzorgde in binnen- en buitenland. Ze kreeg rollen in series, waaronder ‘Onderweg Naar Morgen’ en ‘Bon Bini Beach.’ Verder speelde ze (hoofd)rollen in musicals waaronder ‘Shrek,’ ‘Legally Blonde’ en ‘Footloose.’

Ook presenteerde Kim-Lian televisieprogramma’s waaronder de Kids Top 20. Ze speelde in de films ‘Apenstreken’ en ‘Hartenstrijd’ en sprak de stem in van Rapunzel in de gelijknamige Disneyfilm. Kim-Lian heeft twee boekjes over ‘Dierendorpje’ geschreven en hiervoor ook de cd’s ingezongen.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Kim-Lian is € 3975. Deze gage voor het inhuren van Kim-Lian is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Kim-Lian ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kim-Lian plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Kim-Lian

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kim-Lian te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kim-Lian wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Kim-Lian haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Kim-Lian online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kim-Lian boeken

Bent u benieuwd hoe u Kim-Lian kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Kim-Lian direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Kim-Lian?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Kim-Lian aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op