Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Kensington boeken?

De band werd opgericht in 2005. Kasper Starreveld en Jan Haker waren in 2002 klasgenoten. Voor een schoolopdracht schreven ze het nummer ‘Make It Count’ en traden op tijdens een muziekavond op de school. Daarna gingen ze verder met de schoolband met Lucas Lenselink en Luuk Verink.

Kensington ontstond in 2005 nadat gitarist Luuk Verink de band verliet en de rest besloot met gitarist Eloi Youssef verder te gaan als Kensington. In 2007 kwam de eerste promosingle uit. In datzelfde jaar verliet drummer Lucas Lenselink de band en werd vervangen door Niles Vandenberg die daarvoor had gedrumd bij ‘Griffin.’

In 2010 kwam hun debuutalbum uit, dat in 2011 ook in de VS en Canada zou worden uitgebracht. De eerste single ‘Youth’ werd volop gedraaid. Ook ‘Let Go’ werd vaak gedraaid. ‘Heading Up High’ (samen met Armin van Buren) werd een grote hit.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Kensington is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Kensington is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Kensington ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kensington plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Kensington

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kensington te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kensington wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Kensington haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Kensington online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kensington boeken

Bent u benieuwd hoe u Kensington kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Kensington direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Kensington?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Kensington aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op