Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Kensington boeken?

Kensington BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Kensington ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kensington plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Kensington

De band werd opgericht in 2005. Kasper Starreveld en Jan Haker waren in 2002 klasgenoten. Voor een schoolopdracht schreven ze het nummer ‘Make It Count’ en traden op tijdens een muziekavond op de school. Daarna gingen ze verder met de schoolband met Lucas Lenselink en Luuk Verink.

Kensington ontstond in 2005 nadat gitarist Luuk Verink de band verliet en de rest besloot met gitarist Eloi Youssef verder te gaan als Kensington. In 2007 kwam de eerste promosingle uit. In datzelfde jaar verliet drummer Lucas Lenselink de band en werd vervangen door Niles Vandenberg die daarvoor had gedrumd bij ‘Griffin.’

In 2010 kwam hun debuutalbum uit, dat in 2011 ook in de VS en Canada zou worden uitgebracht. De eerste single ‘Youth’ werd volop gedraaid. Ook ‘Let Go’ werd vaak gedraaid. ‘Heading Up High’ (samen met Armin van Buren) werd een grote hit.

Bekijk optreden van Kensington

Vragen over het boeken van Kensington?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Kensington aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op